donderdag, januari 31, 2008

verslag match 21/1/8

VERMIJDBARE NEDERLAAG?-ONNODIG VERDRIET!

DOKINAP-SPORTKAFFEE: 87-91

Zoals na elke nederlaag, zoveel analyses als spelers : opstellingsfouten, persoonlijke missers,kwetsuren,te veel spelers,en als dit niet gebeurd was dan zouden we … tralalala…

De waarheid is eenvoudig, zoals eerder die dag na de zware pandoering van Justine Henin ten overvloede bewezen, zelfs een supersporter heeft eens een mindere dag en speelt toevallig tegen een supergemotiveerde en boven zich uitgroeiende tegenstander.

En ,op Tom na ,hadden we allemaal een mindere avond.

Dus zo’n nederlaag is niet altijd vermijdbaar, maar het bracht onze Tom ,die zo graag gewonnen had tegen zijn basketkompanen, wel onnodig verdriet.

Dus hopen we op een revanchematch om dit recht te zetten.

De Rap Porteur

verslag match Dokinap-VV van 28/1/8

IS DOKINAP EEN TWEELING ?
DOKINAP-VV : 82-89 ,of 1-3

Setstanden: 14-25, 19-25, 25-14,23-25

Was het eventjes wennen aan de nieuwe zaal in het VTS8, met de geur van pas gelijmde vloer,de betonnen muren,de ongelijkmatige verlichting,de kilte , of horror horribus :de naweeën van de jaarlijkse diner, Dokinap begon zwak,ongeconcentreerd met oa veel aanvallen buiten of in het net.

Maar ,geachte lezeressen en lezers,ineens kregen we het andere gezicht van de ploeg te zien, en met het risico voor optimistische fantast versleten te worden, we krijgen de ‘perfect game’ in de derde set. Onze ere-voorzitter is dan toch niet voor niets gekomen en krijgt nog een leuke partij voorgeschoteld.

De vergelijking met een ‘diesel’ die deze verslaggever hier en daar opving in de neveldouche (omdat hetzelfde fenomeen zich ook al in vorige wedstrijden voordeed) ,gaat hier echter niet op. Hebben jullie al eens een ‘diesel’ flitsend uit de hoek weten komen ?

Eigenzinnig zoals we zijn houden we het liever op de mytische Januskop ,met zijn 2 gezichten. Aan de Coach ,tevens Mentor van de ploeg om hier eventueel aan te verhelpen.

Ploeg : Danny,Koen,Rene,Theo,Bert,Tom,Marc.

PS: het douchegebeuren krijgt een nieuwe betekenis in deze sporthal, we spreken nu van een ‘neveldouche’, die eerder uitnodigt tot debatten van half uur ,de tijd ongeveer nodig om de shampoo uit het haar te spoelen.

De Rap Porteur,tevens Tweeling .

woensdag, januari 30, 2008

quick as thought

woorden en zinnen die me soms te binnenschieten :

- metsermatose
- the Belgium Bobslets
- eindelijk de titel van mijn boek :
- "the blue monkey's triangle waterline junk yard steel milk scanner"
- how to kill a cat in nine lifes
- Mijn vrouw wou de wereld zien. Ik kocht haar een atlas.
- Als je wilt dat je vrouw naar je luistert, moet je met een andere vrouw praten.